TERUG

Stad Genk

OVERHEID
Stad Genk communiceert het hele jaar door. Voor de meeste campagnes vertrouwt de stad op hun eigen interne communicatiedienst. Kingfisher marketing vliegt te hulp met dynamisch designwerk.

UITDAGING
GESLAAGD?

  • Print
  • Digital design

“We werken op een positieve manier samen. Kingfisher marketing speelt steeds kort op de bal en communiceert helder.”

Dieter Westhof

DESKUNDIGE PLANNING & BEHEER

KINGFISHER’S DOORDACHTE VLIEGROUTE

Als stadsgenoot is het fijn om met een overheidsinstantie als stad Genk samen te werken. We zitten dichtbij en kennen de stad op ons duimpje. Samen gaan we voor opvallende designs. Hieronder een greep uit de leukste grafische opdrachten:

HELDERE PARKEERFLYER

Parkeren in de stad is geen gemakkelijke opgave. Er heerst veel onduidelijkheid over de parkingsituatie bij Genkenaren en bezoekers. De verschillende (betaal)zones en het nummerplaatsysteem zorgen voor extra verwarring.  Er is nood aan heldere communicatie over de parkeermogelijkheden in en rond Genk.

We vlogen erin en ontwierpen verhelderende flyers en drieluiken om uit te delen aan alle Genkenaren en bezoekers. Elk detail moest kloppen. Natuurlijk hielden we daarbij rekening met de huisstijl en de input van stad Genk. Het resultaat? Een moderne, luchtige flyer met een glashelder overzicht van de parkeermogelijkheden.

Drieluik parkeren Stad Genk
Drieluik Parkeren Stad Genk

KOOPZONDAG

Stad Genk organiseert een koopzondag. Shoppers kunnen op zondag hun hart ophalen in de Genkse winkelstraten en de shoppings. Om dit te communiceren wilde de stad bijpassende posters en affiches. We moesten snel schakelen want de deadline was kort.

Voor de gelegenheid werkten we met het bestaande campagnebeeld van ‘Doe es Genk’-ambassadrice Elisa Guarraci. We voegden een nieuwe baseline en frisse copy toe, et voilà op naar de drukker!

Stad Genk billboard

DE TECHNOLOGIEBENDE

Ten slotte werkten we eind 2020 een brochure en poster uit voor de technologiebende. Een unieke, Genkse bende die workshops rond technologie en wetenschap aanbiedt aan kinderen en jongeren tussen 5 en 16 jaar.

De brochure dient niet enkel om ouders te informeren maar ook om de jongeren zelf warm te maken voor de technologieworkshops. Als kleurenschema kozen we voor paars, roze en appelblauw. Ook voegden we op verschillende pagina’s QR-codes toe, die je kan scannen voor meer informatie. Leuk fotomateriaal doorheen de brochure geeft de sfeer weer tijdens de workshops. Kleurrijke kruisjes, puntjes of spiraaltjes op de pagina’s zorgen voor extra dynamiek.

Brochure Technologiebende Stad Genk
Brochure Technologiebende Stad Genk

 ONS WERK ONS WERK ONS WERK ONS WERK ONS WERK ONS WERK ONS WERK ONS WERK

ONS WERK ONS WERK ONS WERK ONS WERK ONS WERK ONS WERK ONS WERK ONS WERK

 ONS WERK ONS WERK ONS WERK ONS WERK ONS WERK ONS WERK ONS WERK ONS WERK

ONS WERK ONS WERK ONS WERK ONS WERK ONS WERK ONS WERK ONS WERK ONS WERK

ONS WERKONS WERK ONS WERK ONS WERK ONS WERK ONS WERK ONS WERK ONS WERK

ER SAMEN INVLIEGEN?

Wij helpen jou graag om het meest spraakmakende verhaal te vertellen!