We Love Buildings
VASTGOEDEXPERT
TERUG

We Love Buildings

VASTGOEDEXPERT
Van epc’s tot sloopopvolgingsplannen en van asbestinventarisatie tot energieaudits. We Love Buildings heeft alle expertise in huis om je bij te staan bij je vastgoedkeuzes. Aan kennis geen gebrek. Een website daarentegen die het bedrijf goed weerspiegelt, ontbrak nog. That’s where we fly in!

UITDAGING
GESLAAGD?

  • Zoekwoordenonderzoek
  • Origineel webdesign
  • Splinternieuwe website

KINGFISHER’S DOORDACHTE VLIEGROUTE

We Love Buildings zocht een partner voor het ontwerp van hun nieuwe website. Die website moest duidelijk weergeven waar het bedrijf voor staat: een enthousiast, kleurrijk team met de juiste én grote hoeveelheid expertise in huis. Ze bieden een hele waaier van diensten aan op gebied van vastgoed. Een van de uitdagingen was die duidelijk uit te lichten op de nieuwe site. Verder was het cruciaal de juiste balans te vinden in het design tussen hun enthousiast en kleurrijk karakter en de grondigheid en expertise van hun werk. Ontdek hieronder hoe we dat aanvlogen.

KICK-OFF MEETING

Om een duidelijk beeld te krijgen over wie We Love Buildings is en wat ze doen, startten we met een kick-off meeting. We ontdekken onder meer de verschillende diensten die ze aanbieden, hoe het bedrijf tot stand kwam, wie hun klanten zijn en wat We Love Buildings onderscheidt van de concurrentie. Om een website te ontwerpen die WLB goed weerspiegelt, is het belangrijk dat we het bedrijf door en door kennen.

We Love Buildings

ZOEKWOORDENONDERZOEK

We zouden Kingfisher marketing niet zijn als we het project niet onderbouwd aanvlogen. We startten met een zoekwoordenonderzoek. Je wil natuurlijk dat je website bij de juiste en bij zo veel mogelijk zoekopdrachten bovenaan Google verschijnt. We bekeken specifiek voor de vastgoedsector op welke zoekwoorden we het best focusten. Zoekt de klant eerder op vastgoed of op immo? EPC of energieprestatiecertificaat? Met die inzichten optimaliseerden we de vindbaarheid van de nieuwe website door de juiste zoekwoorden in de teksten te verwerken.

WEBDESIGN

Een mooi design ontwerpen en klaar? Die tijd is voorbij. 😉 Een goede website is gebruiks- en mobielvriendelijk én heeft een fijne user experience. Een overzichtelijke homepage en duidelijke menustructuur, in lijn met de huisstijl, mogen niet ontbreken.

 

Bovenstaande elementen namen we dan ook mee in het design van de We Love Buildingswebsite. Via de duidelijke menustructuur en op de overzichtelijke homepagina kom je meteen te weten waar het bedrijf zich mee bezighoudt. De kleurrijke en ietwat speelse stijl reflecteert hun enthousiasme en past volledig bij de branding.

 ONS WERK ONS WERK ONS WERK ONS WERK ONS WERK ONS WERK ONS WERK ONS WERK

ONS WERK ONS WERK ONS WERK ONS WERK ONS WERK ONS WERK ONS WERK ONS WERK

 ONS WERK ONS WERK ONS WERK ONS WERK ONS WERK ONS WERK ONS WERK ONS WERK

ONS WERK ONS WERK ONS WERK ONS WERK ONS WERK ONS WERK ONS WERK ONS WERK

ONS WERKONS WERK ONS WERK ONS WERK ONS WERK ONS WERK ONS WERK ONS WERK

ER SAMEN INVLIEGEN?

Wij helpen jou graag om het meest spraakmakende verhaal te vertellen!