INTERNE COMMUNICATIE

WIL JE DE
INTERNE COMMUNICATIE VERBETEREN
IN JE BEDRIJF?

Communiceren doe je niet alleen extern naar (potentiële) klanten en leveranciers, interne communicatie is net zo belangrijk. Je medewerkers moeten op de hoogte zijn van het reilen en zeilen binnen het bedrijf. Op die manier zijn ze betrokken bij je organisatie en creëer je een hechtere bedrijfscultuur.

WIL JIJ...

je medewerkers betrekken
bij je bedrijf?
een hechtere bedrijfscultuur
creëren?
sneller nieuw
talent aanwerven?
meer
naamsbekendheid?

INTERNE COMMUNICATIE
IN DE PRAKTIJK

We doken al in interne communicatie voor verschillende klanten.
Ontdek onze boeiende cases in de praktijk.

ZORGTOPPERS MAGAZINE
VOOR INTEGRO VZW

Integro vzw is een koepel van 10 woonzorgcentra in Limburg. Kingfisher marketing creëerde een nieuwe identiteit met bijhorende brand story om hun naamsbekendheid te boosten. De focus van dat merkverhaal ligt op de medewerkers. Stuk voor stuk Zorgtoppers die alles geven voor de bewoners. We informeerden de Zorgtoppers over de nieuwe identiteit met het Zorgtoppers magazine.

“IN EEN SAMENWERKING MET EEN DIENSTVERLENEND BEDRIJF VERWACHT INTEGRO TRANSPARANTIE EN EERLIJKHEID. DAAR VOLDOET KINGFISHER MARKETING RUIMSCHOOTS AAN.”

Nitto presentatie toekomstvisie

PRESENTATIES MET EEN VISIE VOOR NITTO

Nitto Group is een internationale producent van afdichtingsmaterialen, dempende materialen en verschillende soorten industriële tape. Onze uitdaging? De visie en toekomstplannen van Nitto duidelijk communiceren naar de medewerkers.

Dat deden we op verschillende manieren. We ontwierpen informatieve PowerPoint presentaties in de huisstijl, we creëerden posters met de visie van Nitto op om in de fabriek te hangen en we maakten heldere animatievideo’s om de toekomstplannen te verduidelijken.

UNIEKE BRAND STORY
VOOR SEW-EURODRIVE

SEW-EURODRIVE is een internationaal familiebedrijf met oorsprong in Duitsland. Ze specialiseren zich in mechanische aandrijvingen. Hun doel? Aan de buitenwereld tonen waar SEW-EURODRIVE voor staat. We bedachten onder andere een unieke brand story en staken die in een fris jasje.

Bij de uitrol van het nieuwe merkverhaal brachten we alle medewerkers op de hoogte tijdens een intern event. We stuurden eerst een teaser e-mail uit, gevolgd door de uitnodiging. Tijdens dat evenement lichtte de directie de brand story toe. Na de infosessie stuurden we een opvolgmail zodat ieders mening gehoord werd. Daarna gebruikten ze bij SEW-EURODRIVE de presentatieschermen in het gebouw zodat de brand story steeds duidelijk aanwezig is.

SEW-EURODRIVE uitnodiging

“DE PERSOONLIJKE AANPAK VAN KINGFISHER MARKETING EN HUN KENNIS VAN ZAKEN HEEFT DE DOORSLAG GEGEVEN OM DIT MOOIE TRAJECT AAN TE VATTEN.”

ER SAMEN
INVLIEGEN?

Wij helpen jou graag om je interne communicatie op punt te zetten!

Wil je naamsbekendheid?

Wil je je merk sterk in de markt zetten en zo meer potentiële klanten bereiken? Kingfisher marketing verhoogt je naamsbekendheid met een aanpak op maat.

LEES MEER

Wil je een goede strategie voor je employer branding?

Wil je je lege vacatures efficiënt invullen en je huidige medewerkers behouden? Dat kan met krachtige employer branding. Kingfisher marketing vliegt je te hulp met een aanpak op maat.

LEES MEER

Wil je meer klanten aantrekken?

Wil je de verkoop van je producten of diensten boosten? Wil je meer potentiële klanten aantrekken voor je organisatie? Kingfisher marketing weet hoe je leads naar je bedrijf leidt.

LEES MEER

wil je de interne communicatie verbeteren in je bedrijf?

Wil je de betrokkenheid van je huidige medewerkers verhogen en een hechtere bedrijfscultuur creëren? Kingfisher marketing duikt in effectieve interne communicatie.

LEES MEER

Wil je de veiligheid op de werkvloer verhogen met interne communicatie?

Wil je veiligheid meer laten leven op de werkvloer? Wil je belangrijke veiligheidsprincipes verweven in de bedrijfscultuur? Kingfisher marketing is ervaren in preventie- en veiligheidscommunicatie.

LEES MEER

Hulp nodig bij je product launch?

Wil je een nieuw product of nieuwe dienst op de markt brengen? Ben je op zoek naar de juiste strategie? Kingfisher marketing zorgt voor een onvergetelijke product launch.

LEES MEER

Wil je succesvol crossborder ondernemen met een doordachte strategie?

Wil je je horzion verbreden en je producten aan de man brengen in België? Dankzij onze expertise in crossborder marketing introduceren we je bedrijf succesvol over de grens.

LEES MEER