INTERNE COMMUNICATIE

WIL JE DE
INTERNE COMMUNICATIE VERBETEREN
IN JE BEDRIJF?

Communiceren doe je niet alleen extern naar (potentiële) klanten en leveranciers, interne communicatie is net zo belangrijk. Je medewerkers moeten op de hoogte zijn van het reilen en zeilen binnen het bedrijf. Op die manier zijn ze betrokken bij je organisatie en creëer je een hechtere bedrijfscultuur.

WIL JIJ...

je medewerkers betrekken
bij je bedrijf?
een hechtere bedrijfscultuur
creëren?
sneller nieuw
talent aanwerven?
meer
naamsbekendheid?

INTERNE COMMUNICATIE
IN DE PRAKTIJK

We doken al in interne communicatie voor verschillende klanten.
Ontdek onze boeiende cases in de praktijk.

ZORGTOPPERS MAGAZINE
VOOR INTEGRO VZW

“IN EEN SAMENWERKING MET EEN DIENSTVERLENEND BEDRIJF VERWACHT INTEGRO TRANSPARANTIE EN EERLIJKHEID. DAAR VOLDOET KINGFISHER MARKETING RUIMSCHOOTS AAN.”

Nitto presentatie toekomstvisie

PRESENTATIES MET EEN VISIE VOOR NITTO

UNIEKE BRAND STORY
VOOR SEW-EURODRIVE

SEW-EURODRIVE uitnodiging

“DE PERSOONLIJKE AANPAK VAN KINGFISHER MARKETING EN HUN KENNIS VAN ZAKEN HEEFT DE DOORSLAG GEGEVEN OM DIT MOOIE TRAJECT AAN TE VATTEN.”

Kingfisher marketing

ER SAMEN
INVLIEGEN?

Wij helpen jou graag om je interne communicatie op punt te zetten!

Wil je naamsbekendheid?

Wil je je merk sterk in de markt zetten en zo meer potentiële klanten bereiken? Kingfisher marketing verhoogt je naamsbekendheid met een aanpak op maat.

LEES MEER

Wil je een goede strategie voor je employer branding?

Wil je je lege vacatures efficiënt invullen en je huidige medewerkers behouden? Dat kan met krachtige employer branding. Kingfisher marketing vliegt je te hulp met een aanpak op maat.

LEES MEER

wil je de interne communicatie verbeteren in je bedrijf?

Wil je de betrokkenheid van je huidige medewerkers verhogen en een hechtere bedrijfscultuur creëren? Kingfisher marketing duikt in effectieve interne communicatie.

LEES MEER

Wil je de veiligheid op de werkvloer verhogen met interne communicatie?

Wil je veiligheid meer laten leven op de werkvloer? Wil je belangrijke veiligheidsprincipes verweven in de bedrijfscultuur? Kingfisher marketing is ervaren in preventie- en veiligheidscommunicatie.

LEES MEER

Hulp nodig bij je product launch?

Wil je een nieuw product of nieuwe dienst op de markt brengen? Ben je op zoek naar de juiste strategie? Kingfisher marketing zorgt voor een onvergetelijke product launch.

LEES MEER

Wil je succesvol crossborder ondernemen met een doordachte strategie?

Wil je je horizon verbreden en je producten aan de man brengen in België? Dankzij onze expertise in crossborder marketing introduceren we je bedrijf succesvol over de grens.

LEES MEER