VEILIGHEIDSCOMMUNICATIE

WIL JE DE VEILIGHEID OP DE WERKVLOER VERHOGEN MET INTERNE COMMUNICATIE?

Veiligheid is een must in elk bedrijf, zeker als je organisatie een productieafdeling heeft. Wil je de veiligheid op de werkvloer verhogen? Kingfisher marketing is ervaren in veiligheids- en preventiecommunicatie. We vliegen je te hulp en stellen een aanpak op maat voor. Altijd onderbouwd, creatief en resultaatgericht! Van de LMRA tot persoonlijke beschermingsmiddelen en ergonomie, we helpen je om de veiligheidsprincipes in je bedrijf duidelijk te communiceren.

WIL JIJ...

je medewerkers
bewust maken van de
veiligheidsrisico’s?
een creatief concept om je
veiligheidsprincipes aan op
te hangen?
een preventieve campagne
om veiligheid te laten leven
op de werkvloer?
sterke
veiligheidscommunicatie?

STERKE VEILIGHEIDSCOMMUNICATIE
IN DE PRAKTIJK

We doken al in veiligheidscampagnes voor verschillende klanten.
Ontdek onze boeiende cases met veiligheids- en preventiecommunicatie in de praktijk.

SAM VOOR ALRO GROUP

“KINGFISHER MARKETING BEZIT HET TALENT OM IN DE HUID VAN DE ONDERNEMING TE KRUIPEN. ZE DENKEN ECHT MEE EN BETREKKEN IEDEREEN.”

Konings veiligheidscommunicatie stickers

HIGH FIVE VOOR KONINGS

“DANKZIJ KINGFISHER MARKETING HEBBEN WE NU NIET ENKEL EEN NIEUWE JOBSWEBSITE, MAAR OOK EEN HELDERE STRATEGIE.”

ER SAMEN
INVLIEGEN?

Wij helpen jou graag om het meest spraakmakende verhaal te vertellen!

VEILIGHEID IS AAN DE DURVERS BIJ PETERSIME

Voor Petersime, marktleider in productie van incubatoren en broedapparatuur, bedachten we een creatief concept voor meer veiligheid op de werkvloer. De slogan? ‘Veiligheid is aan de durvers’. Een stoere insteek met echte beelden van medewerkers om de boodschap kracht bij te zetten. Bedrijfsfotografie kon dus niet ontbreken.

Daarnaast ontwierpen we posters, vloerstickers, lifesizers en screensavers om veiligheid te laten leven op de werkvloer. Tijdens de officiële launch kregen de medewerkers alle informatie over het veiligheidsproject, inclusief een leuk gadget.

alro veiligheidscommunicatie

Wil je naamsbekendheid?

Wil je je merk sterk in de markt zetten en zo meer potentiële klanten bereiken? Kingfisher marketing verhoogt je naamsbekendheid met een aanpak op maat.

LEES MEER

Wil je een goede strategie voor je employer branding?

Wil je je lege vacatures efficiënt invullen en je huidige medewerkers behouden? Dat kan met krachtige employer branding. Kingfisher marketing vliegt je te hulp met een aanpak op maat.

LEES MEER

wil je de interne communicatie verbeteren in je bedrijf?

Wil je de betrokkenheid van je huidige medewerkers verhogen en een hechtere bedrijfscultuur creëren? Kingfisher marketing duikt in effectieve interne communicatie.

LEES MEER

Wil je de veiligheid op de werkvloer verhogen met interne communicatie?

Wil je veiligheid meer laten leven op de werkvloer? Wil je belangrijke veiligheidsprincipes verweven in de bedrijfscultuur? Kingfisher marketing is ervaren in preventie- en veiligheidscommunicatie.

LEES MEER

Hulp nodig bij je product launch?

Wil je een nieuw product of nieuwe dienst op de markt brengen? Ben je op zoek naar de juiste strategie? Kingfisher marketing zorgt voor een onvergetelijke product launch.

LEES MEER

Wil je succesvol crossborder ondernemen met een doordachte strategie?

Wil je je horizon verbreden en je producten aan de man brengen in België? Dankzij onze expertise in crossborder marketing introduceren we je bedrijf succesvol over de grens.

LEES MEER