NAAMSBEKENDHEID

WIL JE JE
NAAMSBEKENDHEID
VERHOGEN?

Je merk sterk in de markt zetten? Alles begint met een passende uitstraling die vertelt waar je voor staat. Een krachtige branding vergroot je naamsbekendheid. Zo trek je potentiële klanten aan! Wil je je bedrijf de uitstraling geven die het verdient?

Bij Kingfisher marketing weten we als geen ander hoe we je merk sterk in de markt moeten zetten. We vliegen je te hulp en zetten je bedrijf uniek op de kaart. We stellen een aanpak op maat voor. Altijd onderbouwd, creatief en resultaatgericht!

WIL JIJ...

een sterk imago
in de markt zetten?
meer potentiële klanten
bereiken?
je onderscheiden van de
concurrentie?
meer
naamsbekendheid?

MEER NAAMSBEKENDHEID
IN DE PRAKTIJK

We verhoogden de naamsbekendheid al voor verschillende klanten.
Ontdek onze boeiende cases waar we merken sterk op de kaart zetten.

HIGH-END BRANDING
VOOR TAPIBEL

Voor tapijtproducent Tapibel creëerden we een volledig nieuwe identiteit. Compleet met baseline, huisstijl en brand story. We zetten Tapibel als high-end tapijtproducent in de markt. Unieke collectiefotografie, een ecologisch duurzaamheidsverhaal en inspirerende brochures vonden al hun weg naar de klant.

Die investering wierp zijn vruchten af want Tapibel noteerde een mooie omzetstijging van 25% op het einde van 2022.

“KINGFISHER MARKETING IS EEN CREATIEF VOGELTJE DAT AL MIJN MARKETINGACTIVITEITEN IN DE JUISTE RICHTING STUURT. GEWELDIGE SAMENWERKING MET EEN SUPERTEAM. JULLIE MOGEN OP MIJN SCHOUDER BLIJVEN ZITTEN.”

brandstory-integro

KLEURRIJK MERKVERHAAL
VOOR INTEGRO

Integro vzw, een koepel van verschillende Limburgse woonzorgcentra, wilde af van het stoffige imago van een woonzorgcentrum. Hun doel? Van grijs naar kleurrijk gaan! We creëerden een nieuwe huisstijl en bedachten een gloednieuwe baseline: ‘Leef kleurrijk’.

We schreven een krachtig merkverhaal waarin de belangrijkste kernwaarden van Integro, de bewoners én de Zorgtoppers centraal staan. We organiseerden kleurrijke fotoshoots in alle Integrohuizen. Die foto’s stralen op de gloednieuwe websites en socialmediakanalen van de huizen.

“IN EEN SAMENWERKING MET EEN DIENSTVERLENEND BEDRIJF VERWACHT INTEGRO TRANSPARANTIE EN EERLIJKHEID. DAAR VOLDOET KINGFISHER MARKETING RUIMSCHOOTS AAN.”

NIEUWE IDENTITEIT
VOOR SEW-EURODRIVE

Om aan de buitenwereld te tonen waarvoor SEW-EURODRIVE staat, stelden we een uitgebreid strategisch marketingplan op. SEW-EURODRIVE is gespecialiseerd in mechanische aandrijvingen, automatiseringstoepassingen en industriële tandwielkasten. We deden diepte-interviews met medewerkers en een klantenbevraging. Op basis van die resultaten maakten we persona’s op voor SEW-EURODRIVE. Voor de uitvoering bedachten we onder andere een unieke brand story en staken die in een fris jasje. Benieuwd naar hoe we communiceerden over hun ijzersterk merkverhaal?

“DE PERSOONLIJKE AANPAK VAN KINGFISHER MARKETING EN HUN KENNIS VAN ZAKEN HEBBEN DE DOORSLAG GEGEVEN OM DIT MOOIE TRAJECT AAN TE VATTEN.”

SEW _CMYK

ER SAMEN
INVLIEGEN?

Wij helpen jou graag om je naamsbekendheid mee op te bouwen!

Wil je naamsbekendheid?

Wil je je merk sterk in de markt zetten en zo meer potentiële klanten bereiken? Kingfisher marketing verhoogt je naamsbekendheid met een aanpak op maat.

LEES MEER

Wil je een goede strategie voor je employer branding?

Wil je je lege vacatures efficiënt invullen en je huidige medewerkers behouden? Dat kan met krachtige employer branding. Kingfisher marketing vliegt je te hulp met een aanpak op maat.

LEES MEER

Wil je meer klanten aantrekken?

Wil je de verkoop van je producten of diensten boosten? Wil je meer potentiële klanten aantrekken voor je organisatie? Kingfisher marketing weet hoe je leads naar je bedrijf leidt.

LEES MEER

wil je de interne communicatie verbeteren in je bedrijf?

Wil je de betrokkenheid van je huidige medewerkers verhogen en een hechtere bedrijfscultuur creëren? Kingfisher marketing duikt in effectieve interne communicatie.

LEES MEER

Wil je de veiligheid op de werkvloer verhogen met interne communicatie?

Wil je veiligheid meer laten leven op de werkvloer? Wil je belangrijke veiligheidsprincipes verweven in de bedrijfscultuur? Kingfisher marketing is ervaren in preventie- en veiligheidscommunicatie.

LEES MEER

Hulp nodig bij je product launch?

Wil je een nieuw product of nieuwe dienst op de markt brengen? Ben je op zoek naar de juiste strategie? Kingfisher marketing zorgt voor een onvergetelijke product launch.

LEES MEER

Wil je succesvol crossborder ondernemen met een doordachte strategie?

Wil je je horzion verbreden en je producten aan de man brengen in België? Dankzij onze expertise in crossborder marketing introduceren we je bedrijf succesvol over de grens.

LEES MEER