Video's - videomarketing

Video's

Video’s in je (offline) marketing en communicatie zijn niet nieuw, maar de populariteit van het medium blijft stijgen. Ga behind-the-screens en ontdek waarom video in je marketing een must is.

WAAROM KIEZEN
VOOR VIDEO'S?

VOORDELEN VAN VIDEO'S

1. TREK DE AANDACHT EN HOU ZE VAST

Consumenten krijgen dagelijks 101 prikkels en reclameboodschappen te slikken. De kans dat je potentiële klant je communicatie nog herinnerd is dan ook klein. Video is de uitzondering. Wist je dat de boodschap van een video gemiddeld 90% beter blijft hangen dan bij andere media? Met video trek je de aandacht van je doelgroep en hou je ze vast.

2. GEEF JE MERK EEN GEZICHT EN ZIEL
3. CONNECTEER MET JE DOELGROEP

Video is de ideale manier om te connecteren met je doelgroep. Het speelt in op emotie. Aan de hand van storytelling kan je letterlijk een verhaal vertellen. Trek je potentiële klanten mee in je bedrijf en je organisatie met authentieke videobeelden.

Video's - videomarketing

TIPS OM STERKE VIDEOCONTENT & VIDEO'S TE MAKEN

  • 01
  • 02
  • 03
  • 04
  • 05

Wees authentiek

Authenticiteit is het sleutelwoord als het gaat over video’s in je communicatie. Neem beelden op die ook echt passen bij je merk of bedrijf. Werken jij en je collega’s vooral van thuis uit? Toon dat dan in je bedrijfsvideo in plaats van een geforceerde werkdag op kantoor.

Toon gezichten

Hierboven bleek al dat video’s persoonlijkheid geven aan je bedrijf. Het is daarom belangrijk om mensen en gezichten te tonen in je videobeelden. Laat een medewerker aan het woord of film tijdens je bedrijfsuitstap. Maak je liever productvideo’s? Toon dan handen die het product gebruiken, als er maar een menselijke touch in zit.

Short & sweet is key

Short & sweet is the way to-go, zeker online. Video’s zijn er gemiddeld slechts 15 seconden lang. Offline videocontent, zoals je bedrijfsvideo, mag wat langer zijn. Een dynamische video van anderhalve minuut waarin je afwisselt tussen sfeerbeelden, close-ups en getuigenissen, is top!

Ga zelf aan de slag

Als je denkt aan video, denk je vaak aan enorme budgetten. Think again, want in de age of the smartphone kan je al krachtige beelden opnemen met je gsm. Wees niet bang om zelf aan de slag te gaan en te experimenteren.

Laat je ondersteunen door professionals

Wil je een nieuwe bedrijfsvideo opnemen of een rekruteringscampagne uit de grond stampen met video’s? Dan is een professionele partner een aanrader. Hoewel je met een smartphone ver geraakt, weegt het niet op tegen de kwalitatieve apparatuur, de scriptwriting van een gepassioneerde copywriter en de coördinatie van een bevlogen projectcoördinator. Laat je begeleiden, zo haal je echt alles uit je video’s!

 ONS WERK ONS WERK ONS WERK ONS WERK ONS WERK ONS WERK ONS WERK ONS WERK

ONS WERK ONS WERK ONS WERK ONS WERK ONS WERK ONS WERK ONS WERK ONS WERK

 ONS WERK ONS WERK ONS WERK ONS WERK ONS WERK ONS WERK ONS WERK ONS WERK

ONS WERK ONS WERK ONS WERK ONS WERK ONS WERK ONS WERK ONS WERK ONS WERK

ONS WERKONS WERK ONS WERK ONS WERK ONS WERK ONS WERK ONS WERK ONS WERK

WIL JIJ OOK
KRACHTIGE VIDEO'S
MAKEN?

Wij helpen jou graag met je videoproductie.