facebook_pixel

Ons op de voet volgen?

Kies welk kanaal jouw voorkeur heeft!

Gebroeders Crijns

Gebroeders Crijns, een familiebedrijf in de transportsector onder leiding van Peter en Marc Crijns, wou graag een nieuwe wind laten waaien door het bedrijf. Daarom koos Gebroeders Crijns voor een opfrissing van de huisstijl.

KINGFISHER’S DOORDACHTE VLIEGROUTE

We gingen voor Gebroeders Crijns van start met een opfrissing van de huisstijl en een volledig nieuwe website. Om ervoor te zorgen dat de website voorzien werd van boeiend beeldmateriaal, werden er prachtige foto’s gemaakt en een dynamische bedrijfsvideo. Het resultaat kan je terugvinden op www.gebroeders-crijns.be. Ook is het bedrijf sinds kort aanwezig op LinkedIn, waarbij wij zorgen voor de content.

Het transportbedrijf nam onlangs intrek in de nieuwe kantoorgebouwen. Om dat te vieren, organiseerden ze een evenement! Wij ondersteunden in hun marketing en communicatie. Lees meer op Made in Limburg!

crijns uitnodiging event
Gebroeders Crijns website
crijns kalender
Gebroeders Crijns herwerking logo
crijns linkedinpagina

Heb je een idee over een toekomstig project en weet je precies waar je naartoe wil? Of heb je iets in gedachten maar krijg je het niet volledig op papier? Laat ons iets weten en we bespreken graag jouw mogelijkheden, inclusief een fijne babbel en lekkere kop koffie.