facebook_pixel

Ons op de voet volgen?

Kies welk kanaal jouw voorkeur heeft!

Luminus

Energieleverancier Luminus klinkt bij iedereen bekend in de oren. Als gevestigde waarde in de markt blijven ze investeren in de energie-uitdagingen van morgen en inzetten op hernieuwbare energie. Zo kunnen ze de bijna 2 miljoen residentiële en professionele klanten innovatieve en energie-efficiënte oplossingen aanbieden. Of wij zin hadden om daaraan mee te werken? Dat moesten ze ons geen twee keer vragen!

KINGFISHER’S DOORDACHTE VLIEGROUTE

Hypermarkt activatie

In 2020 ging Luminus de samenwerking aan met een Waals-Brusselse hypermarktketen. Het doel was om nieuwe klanten binnen te halen. Onze taak? Bezoekers aantrekken, in dit geval gezinnen met kinderen, naar de stand van Luminus zodat het salesteam hun werk kan doen.

We gingen van start met heel wat gerichte ideeën om die specifieke doelgroep aan te spreken. Entertainment op de stand was een must, want wanneer kinderen enthousiast zijn om wat er op en rond de stand gebeurd, blijven ook de ouders staan. Die activiteiten zouden we ondersteunen met gepast POS-materiaal zoals posters, flyers en vloerstickers.

De launch werd een succes! Een ballonnenclown deelde windmolentjes uit aan de kinderen, de ouders kregen een lekkere cupcake en het Luminus salesteam kreeg de ruimte om potentiële klanten te overtuigen. Zo zorgde Kingfisher marketing voor een vliegende start!

Poster Luminus
Luminus cupcakes
Sticker Luminus
Flyer Luminus winkelactivatie
Vloersticker Luminus winkelactivatie
Advertentie Luminus winkelactivatie

Postkaarten

Door de Covid-19 crisis moesten alle winkels en horeca sluiten. Dat leidde bij velen tot een financiële domper. Om hen te steunen bracht Luminus een interessante actie voor alle horeca en kleinhandelaren op de markt. Wij voerden de opdracht uit van A-Z!

Postkaarten duwtje in de rug luminus

Heb je een idee over een toekomstig project en weet je precies waar je naartoe wil? Of heb je iets in gedachten maar krijg je het niet volledig op papier? Laat ons iets weten en we bespreken graag jouw mogelijkheden, inclusief een fijne babbel en lekkere kop koffie.