Epsilon Cities
STRAATMEUBILAIR
TERUG

Epsilon Cities

STRAATMEUBILAIR
Epsilon Cities ontwerpt, produceert en plaatst innovatief straatmeubilair. Dit Belgische bedrijf is actief in heel West-Europa met sales offices in o.a. Duitsland, Nederland en Noorwegen. Epsilon Cities produceert en plaatst al jaren de halteaccommodaties van De Lijn over heel Vlaanderen.

UITDAGING
GESLAAGD?

  • Explainervideo
  • Videomarketing
  • Landingspagina
  • E-mailmarketing

“Kingfisher marketing reageert adequaat en levert de projecten op binnen de afgesproken deadlines. Een plezier om mee samen te werken!”

Kirsten Veltmeijer

EPSILON CITIES

KINGFISHER’S DOORDACHTE VLIEGROUTE

In samenwerking met De Lijn ontwikkelde Epsilon Cities een online platform, om de bestelprocedure van halteaccommodaties administratief te vereenvoudigen voor de Vlaamse gemeentes. Hun vraag aan ons?

“Hoe brengen we onze doelgroep op de hoogte van het nieuwe platform en de werking ervan?”

Om het platform aan de man te brengen, bedachten we verschillende creatieve marketing- en communicatieacties. We vliegen je er graag even door:

EXPLAINER VIDEO

Dé manier om de werking van het online platform uit te leggen? Een explainervideo natuurlijk. Onze contactpersoon bij Epsilon Cities gaf ons een demo van het platform. We schreven het stappenplan nauwkeurig uit en goten het in een overzichtelijke video. Uiteraard hielden we daarbij rekening met de huisstijl en wensen van Epsilon Cities. Belangrijk detail: Je kan de video opdelen in kortere video’s om bepaalde stappen uit te lichten. Handig voor toekomstige projecten.

LANDINGSPAGINA

De video is een belangrijk onderdeel van de landingspagina. De pagina bevat meer informatie over het platform, het stappenplan én over Epsilon Cities zelf. Het bedrijf uit Bree wilde, naast de aankondiging van het platform, ook aan cross-selling doen. Daarom schreven we ook een stukje over de totaaloplossingen van Epsilon Cities op de landingspagina. Zo krijgen bezoekers meteen een duidelijk beeld van het platform én ze leren Epsilon Cities beter kennen.

E-mailings

Om de gemeentes en steden direct aan te spreken, werkten we twee e-mailings uit. Mailing 1 is een algemene kennismakingsmail. De boodschap: jouw halteaccommodatie aanvragen kan nu heel eenvoudig met het online platform. Mailing 2 is een herinneringsmail, een reminder. “Heb jij je halteaccommodatie al aangevraagd? Vraag nu je account aan!”

 ONS WERK ONS WERK ONS WERK ONS WERK ONS WERK ONS WERK ONS WERK ONS WERK

ONS WERK ONS WERK ONS WERK ONS WERK ONS WERK ONS WERK ONS WERK ONS WERK

 ONS WERK ONS WERK ONS WERK ONS WERK ONS WERK ONS WERK ONS WERK ONS WERK

ONS WERK ONS WERK ONS WERK ONS WERK ONS WERK ONS WERK ONS WERK ONS WERK

ONS WERKONS WERK ONS WERK ONS WERK ONS WERK ONS WERK ONS WERK ONS WERK

ER SAMEN INVLIEGEN?

Wij helpen jou graag om het meest spraakmakende verhaal te vertellen!