facebook_pixel

Ons op de voet volgen?

Kies welk kanaal jouw voorkeur heeft!

LRM

LRM is een investeringsmaatschappij die economische groei in Limburg ontgint en stimuleert. Ze zorgen voor een stevige basis zodat bedrijven en projecten die jobs in Limburg creëren kunnen groeien. En als rasecht Limburgs bedrijf ondersteunen wij de projecten van LRM, waaronder Floating PV, maar al te graag!

KINGFISHER’S DOORDACHTE VLIEGROUTE

Floating PV is een drijvend zonnepanelenpark op de waterplassen van Sibelco gelegen in de Antwerpse gemeente Dessel. Sibelco is fabrikant in wind- en zandontginning met glas als eindproduct, de plassen waar de zonnepanelen worden op geplaatst zijn een gevolg van hun zandontginning. Floating PV zal als het eerste drijvend zonnepanelenpark van Vlaanderen door het leven gaan. Het is daarnaast ook het grootste in België!

LRM gaf de opdracht om de opbouw van Floating PV in de kijker zetten. We gingen aan de slag met het ontwerpen van een logo en bijpassende huisstijl. Een website om Floating PV ook online zichtbaar te maken, mocht niet ontbreken.

Tot slot zorgden we ook voor het design op het werfbord. Eentje van maar liefst 6 meter breed en 3 meter hoog. Springt wel in het oog hé 😉

Naast bedrijven en projecten in het mooie Limburg ondersteunen, communiceert LRM ook zelf. Naar aanleiding van de jaarwisseling creëerden we een unieke eindejaarskaart met zilveren accenten.

Heb je een idee over een toekomstig project en weet je precies waar je naartoe wil? Of heb je iets in gedachten maar krijg je het niet volledig op papier? Laat ons iets weten en we bespreken graag jouw mogelijkheden, inclusief een fijne babbel en lekkere kop koffie.