TERUG

Madolex

MAAKINDUSTRIE
Madolex richt zich op bedrijven in de maakindustrie in Limburg en de Antwerpse Kempen. Ze bieden drie gespecialiseerde diensten aan: procesoptimalisatie, ervaren techniekers en engineers.

UITDAGING
GESLAAGD?

  • Communicatieplan
  • Huisstijl
  • Social media
  • Social ads
  • Partnercommunicatie
  • Testimonialvideo’s
  • Employer branding
  • E-mailcampagnes

KINGFISHER’S DOORDACHTE VLIEGROUTE

We startten met het communicatieplan. Daarin brachten we alle marketingactiviteiten van A tot Z in kaart. Daarna gingen we over tot de uitvoering. We ontwierpen een nieuwe huisstijl die we doortrokken op de website en in de brochures. Om de doelgroepen op de hoogte te houden, sturen we regelmatig een nieuwsbrief uit. Daarnaast trekken we de juiste potentiële medewerkers aan met social advertising campagnes. In 2022 namen we nieuwe testimonialvideo’s op van techniekers en klanten om in te zetten op diverse kanalen.

madolex website

Sterk digitaal verhaal

We blijven verder bouwen aan een sterk digitaal verhaal. Onlangs creëerden we een gloednieuw employer branding concept: “Alles draait rond jou”. Een concept waar we alle communicatie aan ophangen om Madolex sterk in de markt te zetten. De uitwerkingen gebeuren altijd in samenspraak met bestuurders Olav en Stijn.

madolex

Alles draait rond jou

Bij Madolex draait alles rond jou. Dat geldt zowel voor de medewerkers als voor de klanten. Olav, Stijn en het team doen er alles aan zodat jij je echt thuis voelt bij Madolex. Dat gegeven gebruiken we om de employer branding aan op te hangen. We visualiseren de slogan in een cirkel die letterlijk rond de hoofden van Madolexers draait.

Aangepaste website

Het ‘Alles draait rond jou’-concept rolden we uit op de website. We namen de huidige teksten onder handen en staken ze in een nieuw jasje. Ook visueel trokken we het concept door. Het resultaat? Een vernieuwde website waar toekomstige medewerkers én klanten écht centraal staan.

Geüpdatete brochures

Om nieuwe medewerkers te informeren en aan te trekken, heeft Madolex een eigen jobbrochure. Daarnaast is er een aparte commerciële brochure voor de productiebedrijven. Daarin stellen ze het bedrijf in het algemeen voor. Beide brochures kregen een grondige make-over zodat ze in het ‘Alles draait rond jou’-concept passen.

Madolex wilde de hogere technische profielen meer in de kijker te zetten op LinkedIn. Wij bedachten wervende copy en verschillende aantrekkelijke visuals voor een online advertentiecampagne. De advertenties moesten persoonlijk aanvoelen, daarom werkten we met de namen en foto’s van de huidige medewerkers bij Madolex. Binnenkort staat er weer een nieuwe LinkedIncampagne op de planning!

madolex
madolex

Persoonlijke testimonialvideo’s

Recent namen we nieuwe testimonialvideo’s op. We lieten ervaren techniekers, hogere technische profielen en klanten aan het woord. Ze vertellen over de samenwerking met Madolex. Die authentieke beelden gebruiken we op de website, in advertentiecampagnes, voor de nieuwsbrieven en op sociale media.

Wervende advertentiecampagnes

Madolex wilde de hogere technische profielen in de kijker te zetten op LinkedIn. Wij bedachten wervende copy en verschillende aantrekkelijke visuals voor een online advertentiecampagne. De advertenties moesten persoonlijk aanvoelen, daarom werkten we met de namen en foto’s van de huidige medewerkers bij Madolex.

Informatieve nieuwsbrieven

Dankzij de nieuwsbrieven blijven klanten, medewerkers en stakeholders op de hoogte van het reilen en zeilen binnen Madolex. Elk kwartaal bedenken we onderwerpen en stemmen we ze af met Olav en Stijn. Daarna schrijven we de e-mail uit en maken we hem op in MailChimp. We nemen ook het uitsturen en de rapportages voor onze rekening.

 ONS WERK ONS WERK ONS WERK ONS WERK ONS WERK ONS WERK ONS WERK ONS WERK

ONS WERK ONS WERK ONS WERK ONS WERK ONS WERK ONS WERK ONS WERK ONS WERK

 ONS WERK ONS WERK ONS WERK ONS WERK ONS WERK ONS WERK ONS WERK ONS WERK

ONS WERK ONS WERK ONS WERK ONS WERK ONS WERK ONS WERK ONS WERK ONS WERK

ONS WERKONS WERK ONS WERK ONS WERK ONS WERK ONS WERK ONS WERK ONS WERK

ER SAMEN INVLIEGEN?

Wij helpen jou graag om het meest spraakmakende verhaal te vertellen!