Ons op de voet volgen?

Kies welk kanaal jouw voorkeur heeft!

Vansichen Linear Technology

Van standaardcomponenten tot componenten op maat, robottracks en uitgebreide projecten op het gebied van lineairtechniek, Vansichen Linear Technology is de juiste partner. Vansichen is in Hasselt (Limburg) gevestigd & een echt familiebedrijf met twee generaties actief. Kingfisher marketing werkt al enkele jaren samen met Vansichen. Hieronder volgt een greep uit de projecten die we samen realiseerden.

KINGFISHER'S DOORDACHTE VLIEGROUTE

Rebranding

Naar aanleiding van het 25-jarig bestaan van Vansichen Linear Technology hebben wij de uitstraling van het bedrijf in een nieuw, fris jasje gestoken. De afgelopen 25 jaar maakte hun logo een hele evolutie door, dat zie je aan de volgende tijdlijn.

vansichen-logo-80s
vansichen

Maar niet alleen hun uitstraling kreeg een make-over, ook de naam is veranderd. Vanaf 2019 gaan ze door het leven als Vansichen Linear Technology en zeggen we vaarwel tegen Vansichen Lineairtechniek. Ze kozen bewust voor deze Engelstalige benaming omwille van hun internationale ambities.

We namen alle huisstijldragers onder handen: logo, visitekaartjes, opmaak facturen en offertes, briefpapier, enveloppen, belettering van het gebouw, de parkeerplaatjes, …

Nieuwe website mét videobutton

Niet alleen de huisstijl van Vansichen Linear Technology evolueerde de afgelopen jaren. Ook de website werd regelmatig geüpdatet. Anno 2021 is de website beschikbaar in 4 talen, volledig SEO-geoptimaliseerd & staat er een videobutton op om eenvoudig online afspraken in te plannen met één van de medewerkers van het bedrijf. Best wel handig in de online georiënteerde wereld van vandaag!

Website Vansichen Linear Technology

Vansichen Linear Technology Magazine

Wat begon als een krantje, groeide uit tot een volwaardig, tweejaarlijks magazine. “Vansichen Linear Technology Magazine” (het vroegere ‘We Move 4 You’) brengt klanten, leveranciers, … nieuws over lineaire componenten en systemen. Ze krijgen niet alleen een overzicht van de nieuwigheden binnen de firma, maar ook de meest interessante ontwikkelingen van partners van Vansichen worden voorgesteld.

De magazines worden zowel per post verstuurd als op de website geplaatst.

Vansichen Linear Technology Magazine

Van catalogussen, kerstkaarten, kalenders, ... tot video's

Zoals gezegd doen we voor Vansichen alles met betrekking tot marketing en communicatie. Naast bovenstaande ontwerpen we voor hen ook catalogussen (Compact Cataloog, Track Systems FANUC, …). Op het einde van het jaar krijgt elke klant ook een kerstkaart, verzonden in bijpassende envelop & een kalender. We versturen nieuwsbrieven en maken ook video’s.

Eigenlijk doen we alles, van a tot z.

CC_VS_Mockup
FANUC catalogus cover
FANUC catalogus binnenkant
Kalender Vansichen 2019
Envelop kerstkaart Vansichen Linear Technology
Kerstkaart Vansichen Linear Technology

Heb je een idee over een toekomstig project en weet je precies waar je naartoe wil? Of heb je iets in gedachten maar krijg je het niet volledig op papier? Laat ons iets weten en we bespreken graag jouw mogelijkheden, inclusief een fijne babbel en lekkere kop koffie.