Team Kingfisher marketing

Dit is Kingfisher marketing

Waarom Kingfisher marketing? Kingfisher is de Engelstalige benaming voor een ijsvogel, daar hebben we bewust voor gekozen. Want onze manier van werken sluit naadloos aan op de manier waarop een ijsvogel jaagt.

De ijsvogel gaat rechtstreeks op zijn doelwit af waarbij de wateroppervlakte met hoge snelheid wordt doorbroken. Dankzij de lange bek weet de ijsvogel zijn vis altijd te vangen. Dat is precies wat wij bewerkstelligen naar al onze klanten toe. De juiste vis vangen in de juiste vijver en dat op een strategische en doordachte manier.

Deze boodschap dragen we uit met een team van mensen die hard én hart werken. Allen verschillend en tegelijkertijd gelijk aan elkaar, met ieder hun eigen expertise. We zijn nieuwsgierig naar wat de klant bezighoudt zodat we hun kunnen voorzien van een onderbouwde aanpak. Hoe we dat doen? Doelgericht, onderzoekend, recht door zee en altijd verrassend. Zoals het hoort te zijn.

Ons bij elke vleugelslag volgen? Dat kan op onze social media kanalen: Facebook, Instagram & LinkedIn.

De kenmerken van een ijsvogel zijn 100% terug te vinden in onze manier van werken:

Snavel: De lange dolkvormige snavel zorgt ervoor dat de ijsvogel zijn vis vangt én vasthoudt. Altijd raak dus. Uiteraard zingt elke vogel zoals hij gebekt is, wij houden dan ook vooral van oprechte en duidelijke communicatie.

Ogen: De ijsvogel heeft een zeer scherp gezichtsvermogen. Het monoculaire zicht zorgt ervoor dat ieder oog afzonderlijk wordt gebruikt. Zo gaan we eerst aan de slag met een grondige analyse voordat we beginnen rond te vliegen. We gaan doordacht te werk, met een focus waarbij we weten wat we voor ogen hebben. Eyes on the prize en er vooral niet vanaf wijken.

Uitgebreide kleurenpallet: De verschillende en vooral opvallende kleuren associëren we met de diensten die we in huis hebben. Benieuwd? Ontdek onze manier van aanpak op vlak van strategie, content, design en digitaal.

Vleugels: De ijsvogel maakt een snelle rechte vlucht naar beneden. Ook wij gaan recht op ons doel af en gaan er vooral geen doekjes om winden. We werken liever door met een sterk en onderbouwd eindresultaat. Daarbij nemen we iedere klant met veel zorg onder onze vleugels. Eens je deel uit maakt van de Kingfisher-family, laten we niet snel los!

Pootjes: Als we ergens in geloven, houden we ons er keihard aan vast. Met de nodige aandacht en voorgaand onderzoek realiseren we ons heel goed waar we ons op voorhand in vastbijten. Of vastklemmen, afhankelijk van hoe je het graag interpreteert. :-)