facebook_pixel

Ons op de voet volgen?

Kies welk kanaal jouw voorkeur heeft!

Frank Roets bank & verzekeringen

Het aanbod in de verzekeringswereld is groot en de mogelijkheden zijn eindeloos. Kies je voor een persoonlijke service of hecht je meer belang aan het financiële plaatje? Bank en Verzekeringskantoor Frank Roets zorgt voor een combinatie van de twee. Ze kwamen naar ons toe met de vraag of we een sterke rebranding konden neerzetten naar aanleiding van de fusie met verzekeringen Creten. Ons antwoord? Dat wij hun daar zeker en vast in kunnen bijstaan!

KINGFISHER’S DOORDACHTE VLIEGROUTE

De vraag was simpel: ‘Creëer een uitstraling die bij Frank Roets verzekeringen past. Een uitstraling die representeert dat we zorgen voor een gezonde toekomst van onze klanten’, aldus Frank Roets.

Het eindresultaat? Kijk en oordeel zelf!

GEVELBEKLEDING

Als we iets in een nieuw jasje steken, gaan we soms all the way. Ook de gevel van Frank Roets verzekeringen is voorzien van een stijlvolle, maar tegelijkertijd opvallende uitstraling.

Heb je een idee over een toekomstig project en weet je precies waar je naartoe wil? Of heb je iets in gedachten maar krijg je het niet volledig op papier? Laat ons iets weten en we bespreken graag jouw mogelijkheden, inclusief een fijne babbel en lekkere kop koffie.