facebook_pixel

Ons op de voet volgen?

Kies welk kanaal jouw voorkeur heeft!

ALRO

Een bedrijf dat is uitgegroeid tot één van de grotere spelers in het coaten van metaal en kunststof, dat is ALRO GROUP. Het internationale bedrijf met hoofdzetel in Dilsen-Stokkem heeft tot nagenoeg alle bekende namen in de automobiel en andere industrieën in portefeuille. In het dagelijks verkeer rijden miljoenen voertuigen rond met metaal- en kunststofproducten gecoat door ALRO GROUP! Kingfisher marketing staat dagelijks klaar om zowel hun interne als externe marketing- en communicatievragen te beantwoorden.

KINGFISHER’S DOORDACHTE VLIEGROUTE

Kingfisher marketing realiseerde een communicatieplan en zorgde vervolgens ervoor dat hun communicatie dezelfde uitstraling kreeg als hun reputatie: hoogstaande kwaliteit. Zo werkten we een creatief concept uit, dat uiteindelijk resulteerde in een website, folder, advertenties etc. We vliegen je even door een aantal succesvolle marketing- en communicatie acties…

Verhoog veiligheid op de werkvloer met interne communicatie

Meer inzetten op de veiligheid van de medewerkers. Dat was het doel van ALRO GROUP. Kingfisher marketing ondersteunde hen hierin. Hoe? Zo!

In eerste instantie gingen we op zoek naar een krachtige manier om de werknemers van ALRO GROUP te bereiken en bewustheid te creëren rond veiligheid en preventie. Zoveel mogelijk ongevallen vermijden, dat was het uitgangspunt van de campagne. Dat is het moment waarop SAM het levenslicht zag. Hij werd de mascotte en het gezicht van de veiligheidscampagne van ALRO GROUP: Safety at ALRO is a Must of kortweg SAM. De mascotte staat iedereen met raad en daad bij om veiligheid en preventie kleur te geven op de werkvloer. Om hem als visueel herkenningspunt te benadrukken, komt hij steeds in alle communicatie terug.

We werkten samen met ALRO GROUP een meerjarenplan uit waarbij we per kwartaal nieuwe elementen toevoegen aan het preventie- en veiligheidsverhaal. Ontdek hier wat we zoal uitwerkten …

Video's 'Veiligheid & preventie'

Om medewerkers te informeren en te sensibiliseren creëerden we zes animatievideo’s met SAM in de hoofdrol. De video’s zijn een mix tussen animaties en herkenbare foto’s uit de fabriek en de kantoren. Elke video gaat dieper in op een bepaald veiligheidsonderwerp zoals ergonomie, EHBO, transportrisico’s, persoonlijke beschermingsmiddelen, …

Neem een kijkje:

Video Transportrisico's

Innovatie in beeld gebracht

ALRO GROUP staat naast kwaliteit ook voor innovatie. Dat kwam naar voren in het Audi project. Het bedrijf werkte mee aan de volgende stap in de auto-industrie: zero-emission mobiliteit! Zo ontwikkelde ALRO GROUP een aantal innovatieve technologieën, geïntegreerd in één ultramoderne automatische installatie voor de revolutionaire vol-elektrische E-Tron voertuigtypes van Audi.

Kingfisher marketing bracht het project in beeld met een video en foto’s. Ook zorgden we voor een passende brochure in drie talen én een presentatiehoek in de productiehal om hun innovatie voor te stellen aan bezoekers.

Heb je een idee over een toekomstig project en weet je precies waar je naartoe wil? Of heb je iets in gedachten maar krijg je het niet volledig op papier? Laat ons iets weten en we bespreken graag jouw mogelijkheden, inclusief een fijne babbel en lekkere kop koffie.