facebook_pixel
kingfisher marketing
  1. Home
  2. /
  3. Design
  4. /
  5. Brochures en flyers

Brochures en flyers

brochures en flyers

Versterken brochures en flyers jouw offline communicatie?

Werken brochures en flyers in deze digitale tijd nog? Het antwoord is ja! Als je informatie wilt verspreiden in een grote hoeveelheid dan kunnen flyers en brochures zeer handig zijn. Je kan zo mensen bereiken op een laagdrempelige wijze die je bijvoorbeeld wilt informeren over een nieuw product, een evenement, etc. Laat je creatieve kant zien en zet je bedrijf in de kijker bij bestaande of potentiële klanten.

Bepaal je doel

Ten eerste is het belangrijk dat je nadenkt over wat je juist wilt bereiken met je flyer of brochure. Daarna kan je je richten op welke info je gaat overbrengen naar welke doelgroep. Doorgrond je doelpubliek en kom te weten wat hun verlangens, behoeften, motivatie en problemen zijn.

Bereid de inhoud voor

Bij het inhoudelijk gedeelte gaan we nagaan welke afbeeldingen, tekst en illustraties en dergelijke we voor onze flyer/brochure gaan gebruiken. Het gemakkelijkste is om alle puntjes te overlopen zodanig dat je een structuur creëert. In het eerste deel geef je een korte beschrijving weer waarbij je een boodschap overbrengt die duidelijk zegt waarover je dienst of product gaat. Vervolgens geef je de belangrijkste info in het tweede deel. Het laatste wat ook zeker niet mag ontbreken zijn de contactgegevens zoals emailadres, openingsuren, telefoonnummer, etc.

De inhoud verdelen

Werk met blokken of secties waardoor mensen sneller en gemakkelijker de belangrijkste informatie kunnen opnemen. Veel mensen gaan zelden een folder of brochure volledig lezen dus het is belangrijk om beknopt te zijn.

Er samen invliegen?

Wij helpen je graag met jouw direct mailing!

SEO? Da’s ons ding. Aanschouw hieronder een strategisch overzicht dat voor Google wonderen verricht. Magical, toch?

Handige tips & tricks om strategisch aan de slag te gaan? Ontdek meer op onze blogs!

Boost jouw marketingstrategie met Instagram Reels

Met Instagram Reels kan je jouw product of dienst op een andere manier in de kijker zetten dat jouw bereik aanzienlijk kan vergroten. Het verspreiden van een korte en krachtige boodschap is hierbij een must.

Vlieg verder
Voordelen van videocontent
Voordelen van videocontent

Video’s zijn de laatste jaren enorm belangrijk geworden op het internet én nog meer op social media. Social media gebruikers delen sneller videocontent dan andere vormen van content. Vlieg je mee door de voordelen van videocontent?

Vlieg verder

Realisaties