kingfisher marketing
  1. Home
  2. /
  3. Design
  4. /
  5. Brochures en flyers

Brochures en flyers

brochures en flyers

Versterken brochures en flyers jouw offline communicatie?

Werken brochures en flyers in deze digitale tijd nog? Het antwoord is ja! Als je informatie wilt verspreiden in een grote hoeveelheid dan kunnen flyers en brochures zeer handig zijn. Je kan zo mensen bereiken op een laagdrempelige wijze die je bijvoorbeeld wilt informeren over een nieuw product, een evenement, etc. Laat je creatieve kant zien en zet je bedrijf in de kijker bij bestaande of potentiële klanten.

Bepaal je doel

Ten eerste is het belangrijk dat je nadenkt over wat je juist wilt bereiken met je flyer of brochure. Daarna kan je je richten op welke info je gaat overbrengen naar welke doelgroep. Doorgrond je doelpubliek en kom te weten wat hun verlangens, behoeften, motivatie en problemen zijn.

Bereid de inhoud voor

Bij het inhoudelijk gedeelte gaan we nagaan welke afbeeldingen, tekst en illustraties en dergelijke we voor onze flyer/brochure gaan gebruiken. Het gemakkelijkste is om alle puntjes te overlopen zodanig dat je een structuur creëert. In het eerste deel geef je een korte beschrijving weer waarbij je een boodschap overbrengt die duidelijk zegt waarover je dienst of product gaat. Vervolgens geef je de belangrijkste info in het tweede deel. Het laatste wat ook zeker niet mag ontbreken zijn de contactgegevens zoals emailadres, openingsuren, telefoonnummer, etc.

De inhoud verdelen

Werk met blokken of secties waardoor mensen sneller en gemakkelijker de belangrijkste informatie kunnen opnemen. Veel mensen gaan zelden een folder of brochure volledig lezen dus het is belangrijk om beknopt te zijn.

Er samen invliegen?

Wij helpen je graag met jouw direct mailing!

SEO? Da’s ons ding. Aanschouw hieronder een strategisch overzicht dat voor Google wonderen verricht. Magical, toch?

Handige tips & tricks om strategisch aan de slag te gaan? Ontdek meer op onze blogs!

marketingcommunicatieplan
Waarom is een strategisch marketing communicatieplan noodzakelijk?

Heb je een sterk product? Dan is het geen garantie dat je op lange termijn succes blijft boeken. Ontdek waarom een strategisch marketingcommunicatieplan dé basis vormt voor ieder bedrijf.

Vlieg verder
Wij zijn kingfisher
Wij zijn Kingfisher marketing!

Hé daar! Wij zijn Kingfisher marketing, een allround marketingcommunicatiebureau te Genk. Onze baseline is solid marketing, dat omvat erg goed waar we voor staan. We gaan strategisch te werk en fladderen vooral niet rond. We brengen in kaart hoe we de juiste vis in de juiste vijver kunnen vangen voor iedere organisatie. Kennismaken?

Vlieg verder

Realisaties