facebook_pixel

Ons op de voet volgen?

Kies welk kanaal jouw voorkeur heeft!

Linkkado

Een (relatie)geschenk dat het juiste gevoel opwekt, persoonlijk en oprecht is en een hele tijd blijft nazinderen. Het kan! Maar het vraagt voor velen heel wat energie om tot dat perfecte geschenk te komen, herkenbaar? De aanbieders van (relatie)geschenken zijn dan ook gigantisch en er zijn er maar enkelen die een persoonlijke en warme service garanderen, waaronder Linkkado.

KINGFISHER’S DOORDACHTE VLIEGROUTE

Linkkado vindt het belangrijk om haar klanten te ontzorgen in de zoektocht naar het perfecte cadeau of geschenk. Hoe ze dat doen? Aan de hand van hun grote showroom, hun persoonlijke begeleiding en flexibele bijsturing op ieder moment. Ze bieden the full package en dat is net wat hen zo anders maakt ten opzichte van anderen.

Met die info zijn we aan de slag gegaan voor hun rebranding! De naam bleef behouden maar het logo en ook hun blogsectie werden vernieuwd. Op vlak van contentcreatie stonden we in voor het schrijven van blogs en het opmaken en uitsturen van mailings.

Heb je een idee over een toekomstig project en weet je precies waar je naartoe wil? Of heb je iets in gedachten maar krijg je het niet volledig op papier? Laat ons iets weten en we bespreken graag jouw mogelijkheden, inclusief een fijne babbel en lekkere kop koffie.