facebook_pixel
kerstcommercials 2020

Ons op de voet volgen?

Kies welk kanaal jouw voorkeur heeft!

Post

De mooiste kerstcommercials voor 2022!

It’s beginning to look a lot like Christmas, dat kan je wel zeggen! Zit je nog niet helemaal in de kerstsfeer? Na het lezen en zien van deze blog vast wel. De feeërieke verlichting schittert weer in het straatbeeld en de winkels zijn klaar voor de warmste (én drukste) periode van het jaar. Naar goede gewoonte pakken veel bedrijven uit met een toffe kerstcommercial.

Wij maakten een selectie van de gouden klassiekers én van leuke nieuwkomers. Kortom, de mooiste kerstcommercials voor 2022, ontdek je hieronder. Jij moet enkel nog zorgen voor een warme chocomelk met marshmallows! Zelf aan de slag? Lees hier hoe je een succesvolle eindejaarscampagne op poten zet!

John Lewis & Partners – The beginner

Het Britse warenhuis John Lewis is een echte topper als het over kerstcommercials gaat. Een waar begrip in Engeland, maar ook daarbuiten. Ook de commercial van dit jaar is weer de crème de la crème.

Boost – Joy for all

Boost komt dit jaar met het concept “Joy for all”. De video zit vol met toffe eighties vibes waarbij het hoofdpersonage een bril vindt die haar laat zien waar iedereen blij van wordt met kerst.

Argos – They’re coming. Be ready

Kerstmis is de gezelligste periode van het jaar. Het familiefeest bij je thuis organiseren met veel mensen die over de vloer komen? Dat is net iets minder leuk. Dat was precies de insteek die webshop Argos gebruikt in hun kerstcommercial.

Celebrations UK – Bring back Bounty

Celebrations verwerkte dit jaar een actueel onderwerp in hun kerstcommercial: #bringbackbounty. Commercial-gewijs is het niet hoogstaand, maar de grappige insteek maakt veel goed. Bounty verdwijnt uit het Celebrations-gamma en je mist pas iets als het er niet meer is.

Disney – The gift

Disney pakt zoals elk jaar uit met een mooie animatie. Voorspelbaar tot en met maar toch weten ze ons keer op keer weer te charmeren. Leuk detail: in de commercial zitten allerlei Disney-producten verstopt die allemaal te koop zijn.

McDonald’s UK – The list

Het zijn de kleine dingen in het leven, dat is de boodschap van McDonalds dit jaar. Ze vinken alle kersthokjes af.

Brave Face – Shelter’s winter

Een atypische kerstcommercial met een heel sterke boodschap. Eentje die je met de neus op de feiten drukt dat bijna 120.000 Britse kinderen met kerst geen eigen (t)huis hebben.

Asus – Grandpa’s Sonata

IT-bedrijf Asus brengt dit jaar een kerstcommercial vol met emoties, dat is hoe het hoort.

Zo dat waren de mooiste kerstcommercials voor 2022. Uiteraard zijn er nog tal van andere leuke kerstcommercials. Bovenstaande lijst vullen we regelmatig aan met de mooiste nieuwkomers, dus kom zeker af en toe eens een kijkje nemen! 

Heb je vragen of opmerkingen?