Ons op de voet volgen?

Kies welk kanaal jouw voorkeur heeft!

Alkatech

Alkatech specialiseert zich in het creëren van een unieke beleving door middel van sfeervolle verlichting en state-of-the-art technologie op maat van de klant. Het bedrijf biedt twee producten aan: enerzijds het innovatieve en unieke verlichtingsconcept LedNet & anderzijds traditionele kerstverlichting op maat voor verschillende steden.

KINGFISHER’S DOORDACHTE VLIEGROUTE

LedNet is hét innovatieve en unieke verlichtingsconcept, bedacht door Alkatech, dat de beleving in en de uitstraling van een stad naar een hoger niveau tilt. Met dat concept kwam Alkatech aankloppen bij Kingfisher marketing. Alkatech wilde graag het concept LedNet bekender maken bij interessante doelgroepen. Die doelgroepen bepaalde Kingfisher in het communicatieplan. De doelgroepen werden benaderd via een e-mailing, waarin de USP’s van LedNet gepresenteerd werden: Smart City, volledig aanpasbaar design, gebruiksvriendelijk en duurzaam.

Bij de lancering van het concept LedNet in de eerste stad die er gebruik van maakt, Genk, werd er ook een persbericht uitgestuurd. Verder creëerde Kingfisher marketing ook een website en werd er een LinkedInpagina aangemaakt om op te communiceren. Om het persbericht over LedNet nog wat extra kracht bij te zetten interviewden we ook Lotte Trippaers, Schepen van Economie van Stad Genk. Het interview kan je hier lezen.

website alkatech
LinkedInpagina Alkatech
mail alkatech

Heb je een idee over een toekomstig project en weet je precies waar je naartoe wil? Of heb je iets in gedachten maar krijg je het niet volledig op papier? Laat ons iets weten en we bespreken graag jouw mogelijkheden, inclusief een fijne babbel en lekkere kop koffie.