Digital marketeer (m/v), regio Genk

Het team van Kingfisher marketing is op zoek naar digitale versterking, naar iemand die van meerdere markten thuis is. Een strategisch brein dat overloopt van ingenieuze ideeën en ze vertaalt naar krachtige campagnes. Een expert met een oneindige interesse in de online marketingwereld en die tegelijk up-to-date is met de laatste ontwikkelingen op het gebied van Google, Social Media, HTML, …

Dit ben jij:

Gepassioneerd en leergierig. Je bent op de hoogte van de nieuwste digitale communicatietechnieken en trends (die je maar wat graag met je collega’s deelt). Je experimenteert gretig met Google Ads, Facebook, Instagram, LinkedIn, … om succesvolle campagnes neer te zetten.

WordPress Wizard. De WordPress omgeving heeft weinig geheimen voor jou. Je tovert zonder problemen een landingspagina uit je mouw. Creatief, met grafische skills. Visuals creëren in Photoshop, Indesign, Illustrator, … krijg je graag als taak op je bordje. We leggen onze klanten steeds kwalitatieve en creatieve concepten voor. Daarbij rekenen we ook op jouw creatieve inbreng.

Teamspeler. Je werkt graag in team waarin onderling sparren en brainstormen dagelijkse kost zijn. Je durft in team ook het voortouw nemen.

Samengevat: je bent iemand die met verschillende marketingbrillen naar een project kan kijken en de ambities van het bedrijf najaagt. Je bent gepassioneerd door marketing en communicatie, stressbestendig en je toont de nodige flexibiliteit. Je kan snel schakelen tussen totaal verschillende projecten. Jouw doel is klanten in de watten leggen en voor hen resultaten behalen.

Wie zijn wij en wat krijg je in ruil?

• Je komt terecht in een achtkoppig team dat de waarden: bezieling, eerlijkheid, kwaliteit, ambitie en vertrouwen vooropstelt.

• Naast een aantrekkelijk salarispakket biedt deze functie veel mogelijkheden tot initiatief en reële groeikansen in het kader van de verdere groei van de firma.

• Een enthousiaste, positieve omgeving met een grote variatie in het takenpakket.

• Je rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder.

• Tijdregeling: voltijds, 4/5 is bespreekbaar.

• Wij bespreken de concrete voorwaarden graag op maat van jouw ervaring in een persoonlijk gesprek.

Staat dat je wel aan?

Verras ons dan met een creatieve sollicitatie die opvalt in de massa. Overtuig ons van jouw meerwaarde voor Kingfisher marketing. Te richten naar Tamara Bergmans: [email protected]