SipWell

Het doel van de Hydratour? Het drinken van water stimuleren, op en naast de werkvloer en tegelijkertijd awareness te creëren omtrent de plastieke afvalberg. In Vlaanderen alleen al worden er jaarlijks 1,5 miljard plastic flessen geconsumeerd. Even herberekenen? Dat zijn 130 plastieken literflessen water per persoon per jaar. Conclusie: we drinken in België graag flessenwater, maar de manier waarop we dat consumeren, kan anders. Wat als je die plastieke afvalberg kan verkleinen én tegelijkertijd toch gewoon lekker flessenwater kan blijven drinken? SipWell maakt het mogelijk, -slik-.

Wat er allemaal te beleven viel, lees je hier. En we geloven dat een beeld meer vertelt dan duizend woorden, dus laten we het nu graag over aan jouw verbeelding!

KINGFISHER’S DOORDACHTE VLIEGROUTE

Alles wat je kan zien op de foto’s namen we onder onze vleugels. Gaande van het bedenken van het concept, de merchandising, het POS-materiaal tot het organiseren van ieder detail.

Heb je een idee over een toekomstig project en weet je precies waar je naartoe wil? Of heb je iets in gedachten maar krijg je het niet volledig op papier? Laat ons iets weten en we bespreken graag jouw mogelijkheden, inclusief een fijne babbel en lekkere kop koffie.