Jos Eerdekens Betonvloeren

Jos Eerdekens Betonvloeren, gelegen in Oudsbergen, is een familiaal bedrijf met meer dan 40 jaar expertise. Het bedrijf werd opgericht door Jos Eerdekens en is sinds jaar en dag gespecialiseerd in het uitvoeren van hoogkwalitatieve industriële betonvloeren & het onderhoud daarvan.

KINGFISHER’S DOORDACHTE VLIEGROUTE

In 2017 namen Ethel en Christel Eerdekens het bedrijf over van hun vader Jos. Dat wilden ze niet zonder slag of stoot laten passeren. Daarom stelden we een persbericht op over de overname van het bedrijf door beide dochters. Dat bericht stuurden we naar vakgerelateerde pers. Ook communiceerden we op de website, Facebookpagina, LinkedInpagina en nieuwsbrief over de overname. De succeswensen voor de dames waren overweldigend.

Vandaag onderhouden we nog steeds hun Facebook- en LinkedInpagina. Jos Eerdekens Betonvloeren wil anno 2018 nog meer benadrukken dat ze gespecialiseerd zijn in het plaatsen van technisch complexe vloeren. Ook willen de zaakvoersters het aspect renovatie van betonvloeren sterker onder de aandacht brengen. Daarom creëerde Kingfisher marketing een nieuwe website en een direct mailing.

direct-mailing-jos-eerdekens

website-jos-eerdekens

Heb je een idee over een toekomstig project en weet je precies waar je naartoe wil? Of heb je iets in gedachten maar krijg je het niet volledig op papier? Laat ons iets weten en we bespreken graag jouw mogelijkheden, inclusief een fijne babbel en lekkere kop koffie.