Jos Eerdekens Betonvloeren

Jos Eerdekens Betonvloeren, gelegen te Opglabbeek, is een familiaal bedrijf met meer dan 40 jaar expertise. Het bedrijf werd opgericht door Jos Eerdekens en is sinds jaar en dag gespecialiseerd in het uitvoeren van hoogkwalitatieve industriële betonvloeren & het onderhoud daarvan.

HOE WE HET PROJECT HEBBEN AANGEPAKT

In 2017 namen Ethel en Christel Eerdekens het bedrijf over van hun vader Jos. Dat wilden ze niet zonder slag of stoot laten passeren. Daarom stelden we een persbericht op over de overname van het bedrijf door beide dochters. Dat bericht stuurden we naar vak gerelateerde pers. Ook communiceerden we op de website, Facebookpagina, LinkedInpagina en nieuwsbrief over de overname. De succeswensen voor de dames waren overweldigend.

Vandaag onderhouden we nog steeds hun Facebook- en LinkedInpagina. Jos Eerdekens Betonvloeren wil anno 2018 nog meer benadrukken dat ze gespecialiseerd zijn in het plaatsen van technisch complexe vloeren. Ook willen de zaakvoersters het aspect renovatie van betonvloeren sterker onder de aandacht brengen. Daarom ontwerpt Kingfisher op dit moment een direct mailing en een nieuwe website, dus to be continued …