Gebroeders Crijns

Gebroeders Crijns, een familiebedrijf in de transportsector onder leiding van Peter en Marc Crijns, wou graag een nieuwe wind laten waaien door het bedrijf.

KINGFISHER’S DOORDACHTE VLIEGROUTE

We gingen van start met een opfrissing van de huisstijl en een volledig nieuwe website. Om ervoor te zorgen dat de website voorzien werd van boeiend beeldmateriaal, werden er prachtige foto’s gemaakt en een dynamische bedrijfsvideo. Het resultaat kan je terugvinden op www.gebroeders-crijns.be. Ook is het bedrijf sinds kort aanwezig op LinkedIn, waarbij wij zorgen voor de content.

Het transportbedrijf nam onlangs intrek in de nieuwe kantoorgebouwen. Om dat te vieren, organiseerden ze een evenement! Wij ondersteunden in hun marketing en communicatie. Lees meer op Made in Limburg!

Heb je een idee over een toekomstig project en weet je precies waar je naartoe wil? Of heb je iets in gedachten maar krijg je het niet volledig op papier? Laat ons iets weten en we bespreken graag jouw mogelijkheden, inclusief een fijne babbel en lekkere kop koffie.