facebook_pixel

Ons op de voet volgen?

Kies welk kanaal jouw voorkeur heeft!

Cilesko

Cilesko is de Limburgse specialist in het plaatsen van kwaliteitsvloeren en steentapijten. Elke vloer is op maat gemaakt en tot in de puntjes afgewerkt.

KINGFISHER’S DOORDACHTE VLIEGROUTE

De baseline van Cilesko is ‘details maken het verschil’, dat verschil wilde de onderneming ook in haar communicatie duidelijk maken. Ten eerste ontwikkelde Kingfisher een nieuwe huisstijl voor de onderneming.

Daarnaast zette Kingfisher de volledige online strategie van Cilesko op poten. Eerst werd er een grondige analyse gedaan van de huidige online kanalen. Op basis daarvan werd de nieuwe website ontwikkeld. Die ook volledig SEO geoptimaliseerd werd. Ten slotte stelde Kingfisher een contentplan op om via sociale media te communiceren.

Cilesko website
Cilesko t-shirt voorkant
Cilesko t-shirt achterkant
Cilesko offerte

Social ads

Ook na de rebranding bleven we Cilesko ondersteunen. Ze wilden graag meer aanvragen voor offertes ontvangen. Wij zetten gerichte advertenties op met als doel meer klikken naar de offertepagina. We volgden de campagnes nauw op en stuurden ze bij waar nodig. Het resultaat? Een forse stijging in offerteaanvragen en een tevreden klant.
Cilesko advertertentie
Cilesko - advertentie

Heb je een idee over een toekomstig project en weet je precies waar je naartoe wil? Of heb je iets in gedachten maar krijg je het niet volledig op papier? Laat ons iets weten en we bespreken graag jouw mogelijkheden, inclusief een fijne babbel en lekkere kop koffie.