Ons op de voet volgen?

Kies welk kanaal jouw voorkeur heeft!

Chetta-Jones Consulting

Het vertalen van strategische bedrijfsdoelstellingen naar actiegerichte methoden en plannen is de expertise waar Isabel Chetta zich in specialiseert. Na jaren ervaring op te doen bij organisaties zoals Oracle, Bose en Kofax koos Isabel Chetta ervoor om haar eigen weg te gaan. Ze startte haar eigen consulting bedrijf “Chetta-Jones Consulting” waarmee ze haar uitgebreide kennis deelt met andere ondernemingen en hen ondersteunt op vlak van digital strategy, data driven marketing en customer success.

KINGFISHER’S DOORDACHTE VLIEGROUTE

Onze opdracht? Chetta-Jones Consulting op een zo krachtig mogelijke manier in de markt zetten. Hiervoor kregen we carte blanche. Onze reactie? Challenge accepted!

We goten het verhaal van Isabel in een visueel en tekstueel jasje. Hierbij gingen we op zoek naar de juiste tone of voice, ontwierpen een strak logo en creëerden een passende huisstijl met website. Met de focus op Isabel als expert, hebben we haar op een persoonlijke en professionele manier in de markt gepositioneerd.

Heb je een idee over een toekomstig project en weet je precies waar je naartoe wil? Of heb je iets in gedachten maar krijg je het niet volledig op papier? Laat ons iets weten en we bespreken graag jouw mogelijkheden, inclusief een fijne babbel en lekkere kop koffie.