KINGFISHER MARKETING
DUIKT IN MEER
NAAMSBEKENDHEID

Je merk sterk in de markt zetten? Alles begint met een passende uitstraling die vertelt waar je voor staat. Een krachtige branding vergroot je naamsbekendheid. Zo trek je potentiële klanten aan! Wil je je bedrijf de uitstraling geven die het verdient?

Bij Kingfisher marketing weten we als geen ander hoe we je merk sterk in de markt moeten zetten. We vliegen je te hulp en zetten je bedrijf uniek op de kaart. We stellen een aanpak op maat voor. Altijd onderbouwd, creatief en resultaatgericht!

WIL JIJ...

Kingfisher marketing

een sterk imago in de markt zetten?

Kingfisher marketing

meer potentiële klanten
bereiken?

Kingfisher marketing

je onderscheiden van de
concurrentie?

Kingfisher marketing

meer
naamsbekendheid?

VLIEG DAN BINNEN BIJ
KINGFISHER MARKETING!

MEER NAAMSBEKENDHEID
IN DE PRAKTIJK

We verhoogden de naamsbekendheid al voor verschillende klanten.
Ontdek onze boeiende cases waar we merken sterk op de kaart zetten.

HIGH-END BRANDING
VOOR TAPIBEL

Voor tapijtproducent Tapibel creëerden we een volledig nieuwe identiteit. Compleet met baseline, huisstijl en brand story. We zetten Tapibel als high-end tapijtproducent in de markt. Unieke collectiefotografie, een ecologisch duurzaamheidsverhaal en inspirerende brochures vonden al hun weg naar de klant.

Die investering wierp zijn vruchten af want Tapibel noteerde een mooie omzetstijging van 25% op het einde van 2022.

Integro vzw, een koepel van verschillende Limburgse woonzorgcentra, wilde af van het stoffige imago van een woonzorgcentrum. Hun doel? Van grijs naar kleurrijk gaan! We creëerden een nieuwe huisstijl en bedachten een gloednieuwe baseline: ‘Leef kleurrijk’.

We schreven een krachtig merkverhaal waarin de belangrijkste kernwaarden van Integro, de bewoners én de Zorgtoppers centraal staan. We organiseerden kleurrijke fotoshoots in alle Integrohuizen. Die foto’s stralen op de gloednieuwe websites en socialmediakanalen van de huizen.

NIEUWE IDENTITEIT
VOOR SEW-EURODRIVE

Om aan de buitenwereld te tonen waarvoor SEW-EURODRIVE staat, stelden we een uitgebreid strategisch marketingplan op. SEW-EURODRIVE is gespecialiseerd in mechanische aandrijvingen, automatiseringstoepassingen en industriële tandwielkasten. We deden diepte-interviews met medewerkers en een klantenbevraging. Op basis van die resultaten maakten we persona’s op voor SEW-EURODRIVE.

Voor de uitvoering bedachten we onder andere een unieke brand story en staken die in een fris jasje. Benieuwd naar hoe we communiceerden over hun ijzersterk merkverhaal?

WIL JE MEER
NAAMSBEKENDHEID OPBOUWEN?

BEKIJK OOK DE ANDERE CASES
VAN KINGFISHER MARKETING