1. Home
  2. /
  3. Dit is Kingfisher marketing

Dit is Kingfisher marketing

Waarom Kingfisher marketing? Kingfisher is de Engelstalige benaming voor een ijsvogel, daar hebben we bewust voor gekozen. Want de manier van werken van team Kingfisher marketing sluit naadloos aan op de manier waarop een ijsvogel jaagt.

De ijsvogel gaat rechtstreeks op zijn doelwit af waarbij het wateroppervlak met hoge snelheid wordt doorbroken. Dankzij de lange bek weet de ijsvogel zijn vis altijd te vangen. Dat is precies wat wij bewerkstelligen naar al onze klanten toe. De juiste vis vangen in de juiste vijver en dat op een strategische en doordachte manier.

Deze boodschap dragen we uit met een team van mensen die hard én met hun hart werken. Allen verschillend en tegelijkertijd gelijk aan elkaar, met ieder hun eigen expertise.

De klik met de klant staat bij ons centraal. Bij Kingfisher marketing bouwen we een persoonlijke band op met onze klanten. Zo wordt de samenwerking nog aangenamer. We zijn nieuwsgierig naar wat onze klanten bezighoudt. Op die manier kunnen we een onderbouwde aanpak voorstellen, op maat van jouw wensen en noden. Hoe we dat doen? Doelgericht, onderzoekend, recht door zee en altijd verrassend. Zoals het hoort te zijn.

Ons bij elke vleugelslag volgen? Dat kan op onze socialmediakanalen: Facebook, Instagram & LinkedIn.

De kenmerken van een ijsvogel zijn 100% terug te vinden in onze manier van werken:

Snavel: De lange dolkvormige snavel zorgt ervoor dat de ijsvogel zijn vis vangt én vasthoudt. Altijd raak dus. Uiteraard zingt elke vogel zoals hij gebekt is, wij houden dan ook vooral van oprechte en duidelijke communicatie.

Ogen: De ijsvogel heeft een zeer scherp gezichtsvermogen. Het monoculaire zicht zorgt ervoor dat ieder oog afzonderlijk wordt gebruikt. Zo gaan we eerst aan de slag met een grondige analyse voordat we beginnen rond te vliegen. We gaan doordacht te werk, met een focus waarbij we weten wat we voor ogen hebben. Eyes on the prize en er vooral niet vanaf wijken.

Uitgebreide kleurenpallet: De verschillende en vooral opvallende kleuren associëren we met de diensten die we in huis hebben. Benieuwd? Ontdek onze manier van aanpak op vlak van strategie, content, design en digitaal.

Vleugels: De ijsvogel maakt een snelle rechte vlucht naar beneden. Ook wij gaan recht op ons doel af en gaan er vooral geen doekjes om winden. We werken liever door met een sterk en onderbouwd eindresultaat. Daarbij nemen we iedere klant met veel zorg onder onze vleugels. Eens je deel uit maakt van de Kingfisher-family, laten we niet snel los!

Pootjes: Als we ergens in geloven, houden we ons er keihard aan vast. Met de nodige aandacht en voorgaand onderzoek realiseren we ons heel goed waar we ons op voorhand in vastbijten. Of vastklemmen, afhankelijk van hoe je het graag interpreteert. :-)

Gestalte: Laat je niet vangen door zijn ietwat kleine gestalte, de ijsvogel is een dappere krijger. Als hij zich op zijn prooi stort, is het altijd raak. Ons bureau met een team van 10 is dus niet de grootste zeearend in de lucht, maar we slaan wél altijd de juiste vis aan de haak.

Door de jaren heen bouwde Kingfisher marketing een grote expertise op in tal van sectoren.

In de onderstaande video ontdek je wie we zijn én wat we voor jou kunnen betekenen!