facebook_pixel
kingfisher marketing
  1. Home
  2. /
  3. Design
  4. /
  5. Print en drukwerk

Print en drukwerk

voordelen print en drukwerk

Waarom print nog altijd springlevend is

Print en drukwerk is weer in opmars! Al eens nagedacht om je nieuwe producten of diensten op een andere manier in de kijker te zetten? Gebruik geprinte media om je merk bekend te maken in de markt. Communicatieboodschappen in geprinte media, creëren meer vertrouwen en geloofwaardigheid bij de lezer. In de volgende paragrafen lees je waarom & wat de voordelen van print & drukwerk zijn.

01

Print is tastbaar

Geprint materiaal zorgt voor een persoonlijkere touch, dan wanneer je de info alleen online kan bekijken. Herinner jij jouw studententijd nog? Met een fluostift in de hand duidde je de belangrijkste materie in het handboek aan om het beter te onthouden. Hoe meer prikkels je zintuigen opneemt, hoe beter je brein dit kan waarnemen. Over het algemeen krijgen mensen nog steeds graag creatief drukwerk in de brievenbus. Vooral bij 65+’ers is print populair!

02

Print is anders

Je kan origineel uit de hoek komen door met verschillende stijlen, vormen en kleuren aan de slag te gaan. Laat je creatieve gedachten de vrije loop en speel met verschillende elementen. Test wat voor jou werkt en wat je beter niet kan gebruiken. Benadruk jouw unieke karakter in je drukwerk, zo blijf je top of mind bij de doelgroep. Daarnaast creëer je brand awareness ( =naamsbekendheid) bij de lezer en laat je een positieve impressie achter.

03

Print valt op

Op online platformen word je met verschillende vormen van informatie geconfronteerd. Je krijgt berichten op Facebook en de mails blijven binnenstromen. Op bepaalde momenten is het moeilijk om als lezer het bos door de bomen te zien. Dan kan het eens deugd doen om een folder of brochure vast te nemen om zonder afleiding door te bladeren. Print en drukwerk valt op in de massa en zorgt voor een frisse wind.

Hebben deze 3 voordelen van print en drukwerk je overtuigd om aan de slag te gaan? Top! Zullen we er dan samen invliegen?

SEO? Da’s ons ding. Aanschouw hieronder een strategisch overzicht dat voor Google wonderen verricht. Magical, toch?

Handige tips & tricks om strategisch aan de slag te gaan? Ontdek meer op onze blogs!

Boost jouw marketingstrategie met Instagram Reels

Met Instagram Reels kan je jouw product of dienst op een andere manier in de kijker zetten dat jouw bereik aanzienlijk kan vergroten. Het verspreiden van een korte en krachtige boodschap is hierbij een must.

Vlieg verder
planningstool Asana
Plannen als een pro met Asana

Wil jij geen taak meer mislopen of slordigheden vermijden? De online planningstool Asana heeft een aantal handige snufjes die je helpen efficiënter te plannen.

Vlieg verder

Realisaties