kingfisher marketing
  1. Home
  2. /
  3. Design

Design

Aantrekkelijk grafisch design dat in lijn ligt met je branding en huisstijl, gemakkelijker gezegd dan gedaan. Kies voor consistentie en herkenbaarheid! Het beste design ligt in lijn met wie je bent en wat je wilt uitstralen. Tegelijkertijd moet je product of dienst zich onderscheiden van de concurrentie. Het grafisch ontwerp maakt deel uit van je tone of voice, zowel online als offline.

Online design

Een eerste indruk maak je maar één keer. Tegenwoordig wordt die indruk online al gevormd. Je website en socialemediakanalen zijn de eerste touch points waar een potentiële klant mee te maken krijgt. Het is daarom belangrijk dat je online kanalen overzichtelijk zijn én een mooie lay-out hebben. Een consistente look & feel, die in lijn ligt met je huisstijl, is belangrijk.

Is de lay-out onoverzichtelijk of valt er geen lijn te trekken in de opmaak van je social posts? Dan weet de gebruiker ongetwijfeld het kruisje te vinden. Investeren in je online design is een must.

Offline design

Onder ‘offline design’ valt alles dat opgemaakt moet worden voor offline gebruik. Een brochure, flyer of leaflet laten ontwerpen? Wil je dat we al het drukwerk onder onze vleugels nemen? Of ontbreekt het wauw-effect bij je klanten en ben je op zoek naar een nieuwe huisstijl of een nieuw logo?

We ondersteunen je graag op basis van een analyse. Wie weet is het de huisstijl die niet in lijn ligt met je logo of omgekeerd. We vertellen het je eerlijk en zorgen dat je design consistent is en een wauw-effect uitstraalt.

Aanschouw ons strak ontworpen SEO overzicht hieronder, verbluffend hé?

Wil je je design aanpakken?

Handige tips & tricks zelf al aan de slag gaan? Ontdek meer op onze blogs!

Eindejaarsmail
Waarom je een eindejaarsmail uit moet sturen

Is een eindejaarsmail uitsturen nog wel relevant? En of! Wij geven je vier goede redenen om je klanten te mailen vlak voor de feestdagen.

Vlieg verder
marketingcommunicatie tijdens & na corona tips en tricks
Tips: marketingcommunicatie tijdens & na corona

De coronacrisis brengt verschillende marketingvraagstukken met zich mee: wat, hoe, naar wie en via welke kanalen moet ik communiceren? Lees hier de tips en tricks op gebied van marketingcommunicatie, zowel tijdens als na de coronacrisis.

Vlieg verder

Realisaties