Design

Een aantrekkelijk grafisch design dat in lijn ligt met jouw merk, gemakkelijker gezegd dan gedaan. Kies voor consistentie en herkenbaarheid! Het beste design ligt in lijn met wie je bent en wat je wilt uitstralen maar tegelijkertijd moet jouw product of dienst zich onderscheiden van de anderen. Het grafisch ontwerp maakt deel uit van jouw tone of voice, hierbij wordt een onderverdeling gemaakt tussen online en offline design. Wij bij Kingfisher marketing spreken beide talen.

Online design

Een indruk maak je maar een eerste keer, tegenwoordig wordt die impressie online al gemaakt. Duurt het lang voordat jouw website volledig is geladen? Is je website niet gemakkelijk in gebruik? Dan weet jouw bezoeker ongetwijfeld het kruisje te vinden om vervolgens niet snel een terugkeer te maken.

Wist je dat een gebruiker een laadtijd van 1 seconde als aangenaam ervaart? Ook de mailings en/of nieuwsbrieven die je uitstuurt, zorgen voor een bepaalde ervaring met jouw merk. Onze mening? Zorg voor een persoonlijke touch, dat werkt àltijd.

Technisch en responsief met oog voor detail

Bij de start van het bouwen van een website kijken we naar de basis van jouw organisatie. We hebben het graag van de eerste keer juist, dus beter teveel informatie dan te weinig.

Vervolgens zorgen we voor de strakke structuur die ervoor zorgt dat je website werkt en tegelijkertijd aantrekkelijk is, zowel voor desktop als mobiel. Dit steeds met het kritisch en goedkeurend oog van ons grafisch team.

Offline design

Een brochure of flyer laten ontwerpen? Geef je voorkeur aan het volledige pakket waardoor we alle print onder onze vleugels nemen? Of ontbreekt het wauw-effect en ben je op zoek naar een nieuwe huisstijl of een nieuw logo? Ook hier gaan we verder op basis van een analyse.

Wie weet is het de huisstijl die niet in lijn ligt met je logo of omgekeerd. We vertellen je waarvan wij denken wat er echt nodig is binnen jouw organisatie.

Aanschouw ons strak ontworpen SEO overzicht hieronder, verbluffend hé?

Een knap design vormt het uithangbord van je organisatie.

Kom langs, we ontwerpen samen met jou een plan van aanpak!

Handige tips & tricks zelf al aan de slag gaan? Ontdek meer op onze blogs!

Wij zijn kingfisher
Wij zijn Kingfisher marketing!

Hé daar! Wij zijn Kingfisher marketing, een allround marketingcommunicatiebureau te Genk. Onze baseline is solid marketing, dat omvat erg goed waar we voor staan. We gaan strategisch te werk en fladderen vooral niet rond. We brengen in kaart hoe we de juiste vis in de juiste vijver kunnen vangen voor iedere organisatie. Kennismaken?

Vlieg verder
Webdesign
De 7 stappen in het webdesign proces

Webdesigners zijn vaak gefocust op technische zaken zoals wireframes, aantal pixels, grids en code. Maar een goed design gaat over meer dan een beeld of een woord juist plaatsen. Je wil een website creëren die in een globale strategie past. Een goed ontworpen website is meer dan een mooi uiterlijk.

Vlieg verder

Realisaties