Ons op de voet volgen?

Kies welk kanaal jouw voorkeur heeft!

Post

Kingfisher marketing: haal uitgebreide marketingexpertise in huis

Bij een allround marketingcommunicatiebureau als Kingfisher marketing ben je aan het juiste adres. Ongeacht je marketingdoelstellingen. Je haalt in één klap uitgebreide marketingexpertise in huis. Ontdek de meerwaarde van Kingfisher marketing!

Waarom een extern marketingbureau?

Je wil meer klanten aantrekken, hoger scoren in Google of een volledige rebranding van je merk? Kortom: je bent op zoek naar een partner om je marketingdoelstellingen te bereiken. Samenwerken met een marketingbureau heeft verschillende voordelen:

1. Je haalt uitgebreide marketingexpertise in huis

Een marketingbureau kan putten uit de expertise van een volledig team. Het bureau heeft vaak ervaring in je sector en moet dus niet van nul beginnen. Bovendien zijn ze op de hoogte van de laatste marketingtrends.

marketingexpertise

2. Je bewaart de focus

Bedrijven starten vaak ambitieus aan hun marketing- en communicatieacties, zonder duidelijk plan of doel voor ogen. Zo gaat de focus verloren. Een extern marketingbureau bewaart die focus voor jou. Met een onderbouwd strategisch marketingplan staan je doelen op papier én de weg ernaartoe.

3. Je wint tijd

Door je marketing uit te besteden aan een externe partner, win je tijd. Die tijd kan je investeren in de ontwikkeling van nieuwe producten en diensten of om de verkoop te boosten.

Waarom Kingfisher marketing?

Overtuigd om te kiezen voor een marketingbureau? We geven je vier goede redenen om bij Kingfisher marketing aan te kloppen.

1. Marketingexpertise in vier pijlers

We zijn gespecialiseerd in vier domeinen: strategie, content, digitaal en design. Dankzij die uitgebreide expertise kunnen we elk marketingproject van A tot Z uitvoeren.

Expertise in vier pijlers

Strategie

In het wilde weg communiceren, werkt niet. Eerst stellen we een onderbouwd, strategisch marketingplan op. We analyseren je huidige communicatie en bepalen de (nieuwe) boodschap, doelgroep en de communicatiemix. Staan die vast? Dan gaan we verder aan de slag!

Content

Met sterke copywriting bouw je nieuwe en langdurige klantrelaties op. Denk maar aan blogs, e-mails, websitepagina’s en meer!  In contentcreatie voor onze klanten kunnen we onze creativiteit écht kwijt.

Digitaal

Als bedrijf moet je online aanwezig zijn. Inzetten op online advertising, SEO, SEA en marketing automation … is een must. Wij hebben ervaring in all things digital.

Design

Het design van je merk moet kloppen tot in de puntjes en consistent uitgedragen worden. Zowel on- als offline. Onze designers duiken met plezier in hun grafische gereedschapskoffer om je branding te creëren of optimaliseren.

2. Actief in verschillende sectoren

Onze expertise reikt ver. Van de maakindustrie tot de zorgsector en van overheidsinstanties tot de gezondheidssector. We ondersteunen klanten in uiteenlopende sectoren. We duiken graag in de (technische) vaktaal van je bedrijf om je (potentiële) klanten te bereiken.

3. Team van tien experten

Kingfisher marketing bestaat uit een enthousiast team van tien experten. Van strategen, tot marketing coördinatoren en van digitale marketeers tot copywriters en grafisch designers. Dankzij al die expertises kunnen we je marketing uitvoeren en opvolgen van A tot Z.

Voor elke klant werken we in een kleiner projectteam. Een marketing coördinator, copywriter en grafisch designer aangevuld met een strateeg of digitaal expert. Wie er precies in het team zit, hangt af van het project.

We werken hard en met ons hart. We pakken projecten aan alsof we voor ons eigen bedrijf werken. Met veel passie, bezieling én de nodige creativiteit.

Team Kingfisher marketing - marketingexpertise in huis

4. Persoonlijke aanpak

Wat ons onderscheidt van de andere bureaus? Onze persoonlijke aanpak op maat. De klik met de klant staat centraal bij ons. We starten altijd met een uitgebreid kennismakingsgesprek voordat we een project aanvliegen.

Op die manier kunnen we een onderbouwde aanpak voorstellen, op maat van jouw wensen en noden. Hoe we dat doen? Doelgericht, onderzoekend, recht door zee en altijd verrassend.

We zetten onze marketingexpertise graag in om je doelstellingen te behalen!