facebook_pixel

Ons op de voet volgen?

Kies welk kanaal jouw voorkeur heeft!

Post

Gratis contentplanner: dé tool voor jouw contentcreatie in 2020!

Content marketing is de manier om op te vallen en jouw doelpubliek aan te spreken! Ideeën bedenken is één deel, want uiteraard heb je ook nog de volledige voorbereiding die erbij komt kijken. Misschien het minder leuke gedeelte aan contentcreatie? Onze contentplanner maakt het plannen van content dubbel zo leuk! Waarom? Download de contentplanner en ontdek het zelf!

Wat is een contentplanner?

Een contentplanner vormt één overzicht voor alle geplande content binnen jouw organisatie. Denk hierbij aan social media posts, mailings, blogs, nieuwsbrieven, video’s… Misschien voel je het zelf al aan? De verschillende types aan content vragen om een duidelijk overzicht. Kingfisher marketing to the rescue! Dankzij onze handige contentplanner zie in je in één oogopslag wat de samenhang is binnen jouw content, want herhaling gaat vervelen. Je ziet wat je in het verleden communiceerde en wat je nog gaat communiceren (als je de planning goed invult en bijhoudt natuurlijk!). Ook in de toekomst krijg je duidelijk te zien wanneer je moet beginnen nadenken over nieuwe contentcreatie. Want, die content creëert zich niet vanzelf natuurlijk!

De voordelen van een contentplanner?

Naast een overzichtelijke structuur, bouw je aan een duidelijke regelmaat die niet enkel aangenaam is voor je publiek maar ook voor jezelf! Efficiënter werken zorgt er op termijn voor dat je tijd overhoudt voor andere zaken (nog meer content creëren misschien?). Onze contentplanner geeft je niet enkel een overzicht per maand, er is ook een handig jaaroverzicht zodat je steeds het totaalbeeld behoudt. Double win!