kingfisher marketing

Wij zijn Kingfisher marketing

Als strategisch marketingcommunicatiebureau bieden we expertise en ondersteuning aan gedurende jouw duik in het diepe. Sla jij meteen de juiste vis aan de haak? Wij als Kingfishers wel. We gaan op een doordachte maar vooral realistische manier te werk, met veel passie en goesting voor het vak.

Onderbouwde en doelgerichte marketing

Waar bevinden zich de challenges voor jouw organisatie? Welke doelstellingen zijn er nodig om de juiste slag te slaan? We vissen het samen uit tot op de bodem.

 

Hoe? Persoonlijk, toegankelijk en steeds onderbouwd. Want geen enkele aanpak gebeurt bij ons op dezelfde manier. Solid marketing, iedere keer opnieuw. We zorgen ervoor dat je het bos door de bomen wel ziet, inclusief de juiste vijver. Met veel vis.

kingfisher marketing

Realisaties

Read your way to success

employer branding
Het belang van krachtige employer branding

Er zijn meer en meer openstaande vacatures op de arbeidsmarkt, dat wil zeggen dat je als bedrijf harder moet werken om op te vallen. Maar hoe doe je dat? Employer branding is het antwoord!

Vlieg verder
Customer experience
Customer experience om je bedrijf hoog te laten scoren!

Kan jij raden wat vandaag de dag de meest aantrekkelijke opportuniteit voor een bedrijf is? Als je Customer Experience (of CX) geantwoord hebt, dan heb je het goed geraden!

Vlieg verder